Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Άλλη μια Κυριακή γεμάτη αγώνες για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία μετέβη με δύο ομάδες Παίδων, μία Προπαίδων και μία Τζούνιορ στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης της Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ο Κιλκισιακός 1 έδωσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Λητής από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 σε ένα δυνατό ματς. Η ομάδα του Σπύρου Ματεντζίδη είχε βέβαια και απουσίες, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και το πλαστικό γήπεδο στο οποίο δεν είναι συνηθισμένη.

Ο Κιλκισιακός 2 ηττήθηκε με 5-2 από τον Ντίνο Κούη. Από εκεί και πέρα οι Προπαίδες του Πολυχρόνη Γιαννίτση κοντραρίστηκαν με τους αντίστοιχους του Ντίνου Κούη. Και εδώ ο Κιλκισιακός είχε πέντε απουσίες, αλλά οι "οικοδεσπότες" ήταν καλύτεροι και κέρδισαν με 3-0.

Κόντρα στην ίδια ομάδα αγωνίστηκαν και οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου. Έγινε ένας ωραίος αγώνας, με πολλή τακτική και συνδυασμούς από τις δύο καλοδουλεμένες ομάδες. Πλέον η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ προγραμματίζει τους επόμενους αγώνες της μέχρι το τέλος του 2016.

Τα αποτελέσματα των τμημάτων Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι δεν ανακοινώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.