Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Χάλκινοι πανελληνιονίκες στο τζούντο οι Βετεράνοι Τζουντόκα του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με δυο Χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η Κιλκισιώτικη αποστολή από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων που διεξήχθησαν στην Αθήνα στο 3ο Κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς, στο Δήμο Φυλής το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Νοεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα τα πρώτα μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα έφεραν για το Νομό Κιλκίς οι Βετεράνοι Τζουντόκα του Αίαντα Ουζουνίδης Βασίλειος 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Μ1 – 73κ. και Καρύτσας Αθανάσιος 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Μ1 + 100κ. που παρά τα... χρονάκια τους απέδειξαν ότι οι ικανότητες και η τεχνική, με την κατάλληλη προπόνηση, δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι Σαλαβασίδης Πέτρος Μ1 + 100κ. Βετεράνων, Κουγιουμτζίδης Πέτρος – 100κ. Ανδρών ο οποίος έφτασε στα προημιτελικά και Μουλλάς Σοφοκλής – 81κ. Ανδρών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την 6μελή αποστολή για τις επιτυχίες τους και συγκεκριμένα τους Βετεράνους αθλητές για τις Πανελλήνιας εμβέλειας νίκες τους ενώ χαρακτηρίζει ιστορική στιγμή την κατάκτηση των δυο πρώτων Πανελλήνιων μεταλλίων στο Τζούντο για το νομό Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.