Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσή Αυγή: "Πέντε καταυλισμοί μουσουλμάνων στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έπεσε εντελώς έξω στην πρόβλεψη του αριθμού μεταναστών στηνΕιδομένη που ήταν μέχρι τέσσερις χιλιάδες και έφθασαν το καλοκαίρι τις δεκατέσσερις, ζητάει από τον κόσμο του Κιλκίς να είναι ήρεμος με την δημιουργία τεσσάρων hotspots. Νεα Καβάλα, Χέρσο, Δροσάτο, Κεντρικό. 

Όλα αυτά, είχαν ακουστεί κατά καιρούς ως υποψήφια για να γίνουν κέντρα φιλοξενίας συν ένα ακόμα στρατόπεδο λίγο έξω από το Πολύκαστρο μόλις το αποχαρακτηρίσουν από παραμεθόριο Νομό.

Η αλήθεια τελικά είναι πως ΟΛΑ αυτά αρχής εξ αρχής ήταν στον σχεδιασμό να γίνουν ταυτόχρονα. Η ΜΟΜΑ του Καμμένου φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό, τα στρατόπεδα έκλεισαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παλαιότερα για να εφαρμοστεί αυτό το μακροχρόνιο πρόγραμμα. Η απάντηση, του πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση αριστεράς να έχει υπουργό άμυνας έναν τύπο σαν τον Καμμένο απαντήθηκε πιστεύω πλήρως. Καμία κόκκινη γραμμή πλην αυτής που προστατεύει την καρέκλα του υπουργού Καμμένου. 

Η ΝΔ υποκρινόμενη πως δεν πιστεύει το τι γίνεται, είναι πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του ΝΑΤΟ και θα έκανε ακριβώς τα ίδια με τα hotspots μιας και δεν θα τολμούσε να πει όχι σε Μέρκελ και Δανειστές. Η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν είναι εμπόλεμες Ζώνες. Οποιοσδήποτε άλλος προορισμός τους αφαιρεί το δικαίωμα του πρόσφυγα και τους κάνει οικονομικούς μετανάστες. Όπως θα ήταν και οι Έλληνες παλαιότερα εάν αντί για την μητέρα Ελλάδα ή τις όμορες χώρες με τον τόπο ξεριζωμού τους, είχαν αποφασίσει να διασχίσουν δέκα ειρηνικές χώρες και να πάνε στην βόρεια Ευρώπη. 

Τέλος με τα παραμύθια του καλοπληρωμένου ψευδοανθρωπισμού. 

Αυτή η ιδεοληψία, τους καλεί να περάσουν την Θάλασσα και να ναυαγήσουν για να γίνουν ναυαγοί που πρέπει να διασωθούν, αυτή η ιδεοληψία πνίγει μικρά παιδιά στην Θάλασσα.

Η μοναδική λύση είναι η ξεκάθαρη εθνική θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- Απέλαση όλων των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών, για να γίνει γνωστό αυτό σε όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα και να τους αποτρέψει. Να σταματήσουν οι υπηρέτες της Γερμανίας και των ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ να στηρίζουν τους τζιχαντιστές και να δημιουργούν με τις βόμβες τους τα κύματα μεταναστών.
Λέμε ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Με την βοήθεια του Θεού θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.