Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Διανομή νωπών κοτόπουλων και οπωρολαχανικών στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Διανομή νωπών κοτόπουλων και οπωρολαχανικών από την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Κιλκίς στους ωφελούμενους του προγράμματος ''Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)''. (08/12/2016-9/12/2016)

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε Κιλκίς θα διανείμει κοτόπουλο και οπωρολαχανικά στους ωφελούμενους του προγράμματος ως ακολούθως:

Για τους ωφελούμενους της περιοχής του Δήμου Κιλκίς από τον χώρο του πρώην δημόσιου ΚΤΕΟ,1,5 χιλ. Κιλκίς – Μεταλλικού τις εξής μέρες και ώρες:

-Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 από τις 8.00 έως και 18.00

-Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 από τις 8.00 έως και 18.00

Για τους ωφελούμενους της περιοχής του Δήμου Παιονίας τις ημέρες Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 από τις 9.00π.μ. έως και 14.00π.μ. από τα ακόλουθα σημεία διανομής:

Δ.Ε Πολυκάστρου: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο  Μεγάλου Αλεξάνδρου με 25ης Μαρτίου γωνία (στροφή στρατιωτικών κατοικιών).

Δ.Ε. Αξιούπολης: Αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιονίας στην
Αξιούπολη (απέναντι από το Supermarket Discount).

Δ.Ε. Γουμένισσας: Γραφεία του ΤΟΕΒ Γουμένισσας (1ου Λόχου Ταβουλάρη 2)

Δ.Ε. Ευρωπού: πρώην Δημαρχείο Ευρωπού.

. Οι εξυπηρετούμενοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά μέσω SMS για τα σημεία διανομής.

Προϋποθέσεις διανομής προς τους ωφελούμενους: 

Προσκόμιση βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α

Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους που έχουν τα προϊόντα, καλό θα είναι οι ωφελούμενοι να προσέλθουν στα παραπάνω σημεία διανομής με μεταφορικό μέσο έχοντας μαζί τους επιπρόσθετες σακούλες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Για το Δήμο Κιλκίς: 23413 52283
Για το Δήμο Παιονίας: 23433 50168 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.