Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σπουδαία φιλικά το Σάββατο στον Ερμή Ευόσμου και την Κυριακή στον Ντίνο Κούη

Στις εγκαταστάσεις του Ερμή στον Εύοσμο μετέβησαν τα τμήματα Μπάρτσα, Ατλέτικο, Άγιαξ, Ίντερ και Μαντσεστερ του Αλέξανδρου Κιλκίς, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι μικροί αθλητές χάρηκαν το ποδόσφαιρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους αντιμετωπίζοντας ισχυρές ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα για την ιστορία ήταν:

ΕΡΜΗΣ—ΜΠΑΡΤΣΑ 1-8

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ—ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ—ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1-9

ΕΡΜΗΣ—ΙΝΤΕΡ 5-2

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ—ΑΓΙΑΞ 0-2

Την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη πήγαν τα τμήματα ΠΑΙΔΕΣ-ΡΕΑΛ-ΓΙΟΥΒΕ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΡΙ-ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ και ΒΑΒΙΝΙ 2 τμήματα με τα τελευταία να κλέβουν την παράσταση με τα πολλά γκολ που είχαν τα παιχνίδια τους. Τα αποτελέσματα για την ιστορία ήταν:

ΚΟΥΗΣ—ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1-5

ΚΟΥΗΣ—ΡΕΑΛ 1-2

ΙΩΝΙΚΟΣ—ΓΙΟΥΒΕ 7-3

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 7-5

ΚΟΥΗΣ—ΜΠΑΓΕΡΝ 11-2

ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ—ΡΕΑΛ 8-8

ΚΟΥΗΣ—ΠΑΡΙ 5-0

ΒΑΒΙΝΙ—ΚΟΥΗΣ Πολλά με πολλά

Το επόμενο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ακαδημίας θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της, η Ακαδημία της Βέροιας με 5 αγωνιστικά τμήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.