Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ξέσπασε στη Μεγάλη Στέρνα ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Τον τοπικό ΣΤΕΡΝΑΪΚΟ φιλοδώρησε με έξι τέρματα Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική κατακτώντας την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε έφτασε σε μια εύκολη νίκη αγωνιζόμενος για μια ακόμη φορά με πολλές ελλείψεις.

Η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΠαντελεήμονα προηγήθηκε με 0-3 σκορ με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 πριν δεχθούν άλλα τρία τέρματα για το τελικό 1-6 σκορ. Χατ τρικ πέτυχε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Παπαδόπουλος Σταύρος, Τσαπαρίδης Αντώνιος και Νικολαΐδης Ανέστης. 

Εξαιρετική εμφάνιση σε ακόμη μια αναμέτρηση πραγματοποίησε ο νεαρός τερματοφύλακα της ομάδας Γάνεμ Σπύρος ο οποίος πρόσθεσε στο ενεργητικό του και μια απόκρουση πέναλτι. 

Μετά και το τέλος της έβδομης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και συντελεστή 11-6 τέρματα. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα έχει ρεπό και θα δοθεί ο χρόνος για αποθεραπεία και επιστροφή αρκετών ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου