Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Περιφερειακή έκθεση επιχειρήσεων από Κιλκίς, Στρώμνιτσα και Κίτσεβο

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου “Business Circle S-K-K”, που χρηματοδοτείται από το «IPA Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ως επικεφαλής εταίρου από την Ελλάδα και του Δήμου Στρώμνιτσας ως Γενικού Επικεφαλής του Έργου και του Δήμου Κίτσεβο από την πΓΔΜ, προβλέπεται η διοργάνωση τριών (3) Περιφερειακών Εκθέσεων, μία σε κάθε πόλη που συμμετέχει στο έργο, στις οποίες θα συμμετέχουν τοπικές επιχειρήσεις.

Στόχος είναι η προβολή των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας, η προώθηση των οικονομικών συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων και των φορέων στη διασυνοριακή περιοχή και τελικά η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στο διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς φιλοξενεί και διοργανώνει την 1η στη σειρά Περιφερειακή Έκθεση στην οποία, εκτός των τοπικών επιχειρήσεων συμμετέχουν 20 επιχειρήσεις από την Περιοχή της Στρώμνιτσας και 15 επιχειρήσεις από την περιοχή του Κίτσεβο της πΓΔΜ. Κάθε επιχείρηση θα έχει στη διάθεσή της τον δικό της χώρο για να εκθέσει αλλά και να συνομιλήσει και να συνεργαστεί με επισκέπτες αλλά και άλλους εκθέτες.

Η Έκθεση φιλοξενείται στο «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου