Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την σύλληψη μέλους της ΚΝΕ την 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
"Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς και την σύλληψη του μέλους του ΚΚΕ που προσπαθούσε με διχαστικού τύπου συνθήματα και λόγια να προσηλυτίσει πολιτικά ανήλικους μαθητές.

Οι μαθητές πολλές φορές βρίσκονται αντιμέτωποι με την προπαγάνδα των γραφικών, αναχρονιστικών τακτικών του ΚΚΕ και κάνουν παράπονα στους γονείς και καθηγητές τους. 

Αυτή την φορά η Αστυνομία και η δικαιοσύνη έπραξαν το έργο τους και γλύτωσαν τους μαθητές του Κιλκίς από τα νύχια των απεθνικοποιημένων αρπακτικών του κομμουνισμού.

Αφήστε ελεύθερους τους μαθητές να οδηγηθούν στην μοναδική αλήθεια που είναι ο Εθνικισμός, μαζί με Εθνικιστές πατριώτες εκπαιδευτικούς θα μάθουν την αξία της Πατρίδας της Θρησκείας και της Οικογένειας και θα οδηγηθούμε σε ένα λαμπρό μέλλον του Ελληνισμού, αντάξιου της Ιστορίας μας. 

Ο διχαστικός και πολιτικά ρατσιστικός λόγος της Αριστεράς δεν θα περάσει στο Κιλκίς. Μαθητές και Εργάτες ενωμένοι ενάντια στον αντεθνικό κομμουνισμό.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς που μιλάει για ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει τώρα και καλά θα κάνει να σταματήσει τις γελοιότητες με ανακοινώσεις που έχουν συμπτώματα πολιτικής διπολικότητας.

Όπως επίσης και ότι άργησαν να τα πούνε αυτά, τρία χρόνια, μιας και η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μαζί με τον Αρχηγό και τους βουλευτές της, διώκονται και φυλακίζονται για τον πολιτικό τους λόγο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.