Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Δωρεάν διανομή εσπεριδοειδών σε ωφελούμενους του Δήμου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε σήμερα η δωρεάν διανομή εσπεριδοειδών (πορτοκάλια και μανταρίνια) στους ωφελούμενους του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους'' (Τ.Ε.Β.Α.), του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Η διάθεση των φρούτων γίνεται στο πρώην δημόσιο ΚΤΕΟ Κιλκίς (1,5 χλμ. Κιλκίς – Μεταλλικού) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα, τις ίδιες ώρες, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Η διανεμόμενη ποσότητα πορτοκαλιών είναι 10 τόνοι και των μανταρινιών 12,5 τόνοι.

Η διανομή των εσπεριδοειδών πραγματοποιείται κατ' εφαρμογήν του καν. της Ε.Ε. 2016/321 της επιτροπής σχετικά με τη θέσπιση συμπληρωματικών προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών.

Προϋποθέσεις διανομής προς τους ωφελούμενους:

· Προσκόμιση βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α

· Αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ

· Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους που έχουν τα προϊόντα, είναι πιο εξυπηρετικό, οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους σακούλες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Για το Δήμο Κιλκίς: 23413 52283, για τη ΚΔΕΚ: 23413 52216. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου