Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κιλκισιώτης Δήμαρχος σε Δήμο της Βραζιλίας!

Κιλκισιώτη Δήμαρχο με καταγωγή από την Κρηστώνη θα έχουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οι 105.000 περίπου κάτοικοι του Δήμου Muriae της πολιτείας Μινάς Γκεραίς της Βραζιλίας.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας λοιπόν, και 2ης γενιάς μετανάστης Ιωάννης Γραμματικόπουλος, γνωστός ως Grego, επικράτησε των δύο αντιπάλων του με 36.849 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος με 65% στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία στις αρχές Οκτωβρίου.
Ο Ιωάννης Γραμματικόπουλος γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1968 στο Σάο Πάολο, έχει δύο αδέλφια τον Στυλιανό και τον Αριστείδη και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος γεννήθηκε στην Ελλάδα και μετανάστευσε στη Βραζιλία στις αρχές της δεκαετίας του '60, όπου και γνώρισε τη μητέρα του Gilcéa.

Είναι παντρεμένος με τη Φατιμά και έχει τέσσερα παιδιά.

Εμείς του ευχόμαστε συγχαρητήρια, καλή δύναμη και μια επιτυχημένη και παραγωγική θητεία. Μια θητεία από την οποία ίσως δεν θα έπρεπε να λείψει και μια… αδελφοποίηση με τον δήμο Κιλκίς!

2 σχόλια:

  1. Μοιάζει τον Οθωνα και άλλους Γραμματικόπουλους ή μου φαίνεται? Συγχαρητήρια όπως και να είναι στο σόϊ και τιμή για την Κρηστώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στον Ιωάννη Γραμματικόπουλο για την επιτυχία του αυτή και πολλές ευχές για μια θητεία γόνιμη, δημιουργική και παραγωγική. Η ανάδειξή του σε Δήμαρχο του Δήμου Muriae της μακρινής Βραζιλίας προσδίδει μεγάλη τιμή στον τόπο μας, τιμή, η οποία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αφού το όνομα του συνδυασμού του υποδηλώνει τον τόπο καταγωγής του: Grego (με το όνομα αυτό μάλιστα είναι γνωστός στο Muriae).
    Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στον Όθωνα, θείο του Ιωάννη, ο οποίος έζησε από κοντά (προσκεκλημένος του Ιωάννη) την επιτυχία του ανιψιού του, καθώς και στους γιους του Γιάννη και Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.