Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς: Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων), να οργανώσουν :

1. Περιβάλλον και Πολιτισμός, Παντέχνου πυρός σέλας – Λαμπερές ιστορίες φωτιάς» εκπαιδευτικά διαδραστικά δρώμενα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στις 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 και 13:00 με τίτλο «της φωτιάς και του πηλού ιστορίες », 2ο – 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

2. Εισαγωγικό Βιωματικό Εργαστήριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και την Εκπαίδευση για την Αειφορία,

· στο Κιλκίς, στις 4-11-2016, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, κατά τις ώρες 12.00-15.00.

· στην Αξιούπολη, στις 8-11-2016, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης, κατά τις ώρες 12.00-15.00.

3. Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Σεξουαλική Αγωγή (Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι), Οκτώβριος 2016.

4. Οργάνωση και υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων σχολικών δραστηριοτήτων σε μαθητές, διάστημα Νοέμβριος 2016 - Μάιος 2017 εργαστήρια που απευθύνονται σε μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

5. Εισαγωγική επιμόρφωση διάρκειας είκοσι (20) ωρών με θέμα : Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Ευρωπαϊκά Προγράμματα στην Αίθουσα Συσκέψεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Νοέμβριος 2016.

6. Υλοποίηση Δράσεων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, πιστοποιημένες ενημερωτικές δράσεις Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας (Φ.20.1/159875/Δ2/28-09-2016/ΥΠ.Π.Ε.Θ./Διεύθυνση Σπουδών) από επαγγελματίες υγείας, Νοέμβριος 2016 - Μάιος 2017.

7. Χριστουγεννιάτικο χωριό, Δεκέμβριος 2016.

8. Εισαγωγική επιμόρφωση διάρκειας είκοσι (20) ωρών με θέμα : Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και :

- Ασφαλές και υγιεινό σχολικό και οικιακό περιβάλλον

- Ασφάλεια και υγεία σε εργασιακό περιβάλλον

- Παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο αστικό και σχολικό περιβάλλον με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υγείας και υγιεινής στην Αίθουσα Συσκέψεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Φεβρουάριος 2017.

9. Οργάνωση Θερινού Σχολείου,

«Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Κάλων Πρακτικών» Επαγγελματικά  Προσόντα Επιπέδου 5 – Μαθητεία :

- Επιμόρφωση τριών (3) καθηγητών από 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2016 (Βέλγιο).

- Έλεγχος επιμόρφωση από στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, 22 έως 29 Ιανουαρίου 2017 (Βέλγιο).

- Επιμόρφωση δέκα (10) μαθητών, Ιούλιος 2017 (Βέλγιο).

- Έλεγχος επιμόρφωση από στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Αύγουστος 2017 (Βέλγιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.