Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Σε Ευρωπαϊκά πρότυπα οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε Ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα οι κτιριακές υποδομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις μας. Ένας βασικότατος παράγοντας που συντελεί στην επίτευξη των στόχων ενός Αθλητικού Κέντρου είναι η εξασφάλιση άρτιων εγκαταστάσεων και με υψηλές προδιαγραφές που να εγγυώνται την ασφάλεια των αθλουμένων, των εκπαιδευτών και των γονέων - συνοδών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του Αθλητικού Κέντρου και διαρκώς επενδύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι, το Αθλητικό Κέντρο όπου φιλοξενούνται οι αθλητικές δράσεις μας, φέρει και την επίσημη Πιστοποίηση ISO, που θα αφορά

- τον αγωνιστικό χώρο, με αντικραδασμικό τάπητα τελευταίας γενιάς .

- τα σύγχρονα αποδυτήρια, ανδρών και γυναικών.

- την τήρηση των αυστηρότερων κανόνων υγιεινής με ύπαρξη WC ανδρών, γυναικών , προσωπικού αλλά και μικρών παιδιών (mini WC).

- την ύπαρξη στεγανών χώρων αναμονής για τους γονείς και στα δυο γήπεδα όπου οι τελευταίοι μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους να προπονούνται ή να αγωνίζονται σε συνθήκες ιδανικές.

- την επίτευξη κατάλληλου αντιθαμβωτικού φωτισμού κατάλληλου γαι προπονήσεις και αγώνες.

- την ύπαρξη επαρκούς και ασφαλούς παρκινγκ.

- τη λειτουργία παιδότοπου με όλες τις προδιαγραφές νομιμότητας για τα παιδιά - μέλη αλλά και για τα αδέρφια τους.

- την επάρκεια σε φαρμακευτικό υλικό που αφορά την παροχή Α' βοηθειών από πιστοποιημένα στελέχη του Κέντρου.

Το Αθλητικό Κέντρο πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει, συνεχίζει και θα συνεχίσει να επενδύει στην ποιότητα ανταποκρινόμενο στην εμπιστοσύνη που απολαμβάνει εδώ και χρόνια από τους γονείς αλλά και από τους μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου