Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η διαδικασία των εκλογών του ΣΕΓΑΣ στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου με την καταμέτρηση να βγάζει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.
Στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν 14 παλαιά πρόσωπα και 7 νέα (Κέλλης, Αποστολόπουλος, Παππας, Παχατουρίδου, Φίλιππας, Βόσσος, Ψωμιάδης).

Συνολικά συμμετείχαν 205 από τα συνολικά 224 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Τον ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και έφορος κλασσικού αθλητισμού Γιώργος Κωνσταντίδης, ο οποίος έιχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με τους “ισχυρούς” άνδρες της Ομοσπονδίας αλλά και να προβάλει τις θέσεις του Συλλόγου για τα ζητήματα της αποπεράτωσης του δημοτικού προπονητηρίου , της ουσιαστικής λειτουργίας του σταδίου του Κιλκίς και την διατήρηση και επέκταση της πριμοδότησης των αθλητών στον νέο αθλητικό νόμο.

Επίσης εξασφαλίστηκε η επιθυμητή ημερομηνία για την διεξαγωγή των αγώνων των “Ελευθερίων” του Κιλκίς για το 2017 για το Σάββατο 10 Ιουνίου. Τα “Ελευθερία” του Κιλκίς θα συμπεριλαμβάνονται και φέτος στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ , έχοντας καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των ανθρώπων του στίβου , ως ένα από τα κορυφαία Ελληνικά περιφερειακά μίτινγκ κλασσικού αθλητισμού.

Στό νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκλέχθηκαν οι παρακάτω:Κώστας Παναγόπουλος, Βασίλης Σεβαστής, Γιάννης Σταματόπουλος, Σπύρος Κέλλης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Δημάκος, Θανάσης Ράπτης, Δημήτρης Χαχάμης, Σάββας Νικολαΐδης, Μιχάλης Παυλούς, Γιάννης Λιούμπας, Ιάκωβος Πετσούλας, Δημήτρης Παππάς, Βασίλης Φίλιππας, Παρασκευή Παχατουρίδου, Δημήτρης Πουλόπουλος, Γιάννης Ψωμιάδης, Βασιλής Βόσσος, Μαρίκα Καρδάρα. Αναπληρωματικοί Σπύρος Καλοζούμνης, Γιάννης Μπόλας, Νίκος Τσώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου