Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Kinesis Gym Kilkis: "Συγχαρητήρια Σίσσυ, πέρνα όποτε θέλεις να παραλάβεις το δώρο σου"

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το να προσφέρει κανείς δώρα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαδικασία η οποία μάλιστα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Για το λόγο αυτό το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym θέλοντας πάντα να πρωτοπορεί και να χαρίζει απλόχερα δώρα σε μέλη και μη του γυμναστηρίου πολύ συχνά διοργανώνει διαγωνισμούς.
Για αυτόν τον μήνα ο διαγωνισμός “Πάρε το δώρο σου” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Έτσι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την κλήρωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Η τυχερή της χρονιάς για τον διαγωνισμό “Πάρε το δώρο σου” είναι η Σίσσυ Χούτα.


Συγχαρητήρια Σίσσυ μπορείς να περάσεις όποτε θέλεις να παραλάβεις το δώρο σου, μια ετήσια συνδρομή με όλα τα προγράμματα παροχής του γυμναστηρίου μας αξίας 300,0€.

Δεν σταματάμε εδώ όμως ο διαγωνισμός συνεχίζεται με την ίδια διαδικασία και η επόμενη κλήρωση έχει οριστεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στην γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας που κάνουμε κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου