Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

#KILKIS 365 - Μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός από την ΑΝΚΙ

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Έναν μεγάλο και πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, με ελεύθερο θέμα, διοργανώνει για πρώτη φορά η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με τίτλο: «#KILKIS 365». Σας καλούμε όλους, χομπίστες και επαγγελματίες φωτογράφους, κατοίκους και επισκέπτες, να απαθανατίσετε με φωτογραφίες, με την δική σας προσωπική και καλλιτεχνική ματιά, τις εμπειρίες σας από τα βιώματα και την περιπλάνησή σας στον νομό Κιλκίς, μέσα από την εναλλαγή των εποχών.
Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να αποτυπώνουν την ομορφιά της φύσης του ν. Κιλκίς, τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα και τις άγνωστες γωνιές του, την πολιτιστική κληρονομιά και δημιουργία, την αγροτική παραγωγή και τη γαστρονομία, το δομημένο περιβάλλον, την ιδιαίτερη ταυτότητα, το πνεύμα και τη ζωή του τόπου, στις πόλεις και τα χωριά.

Διττός στόχος του διαγωνισμού είναι αφενός μεν να αναδείξει την διαχρονική ομορφιά του νομού Κιλκίς ενεργοποιώντας κατοίκους και επισκέπτες, αφετέρου δε, να δημιουργηθεί ένα σημαντικό φωτογραφικό αρχείο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες περιπτώσεις.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η τελική προθεσμία για την αποστολή των φωτογραφιών είναι η 26η Σεπτεμβρίου 2017. Τις φωτογραφίες σας θα πρέπει να τις αποστέλλετε ηλεκτρονικά στην ΑΝΚΙ (email: anki@anki.gr) ενώ θα διαμοιράζονται μέσω της εταιρικής σελίδας της στο internet, στο Facebook, το Pinterest κ.ά.

Με το πέρας του διαγωνισμού, οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν από κριτική επιτροπή και θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση όπου και θα εκτεθούν μαζί με τις σημαντικότερες συμμετοχές. Παράλληλα, θα δρομολογηθεί και η έκδοση ενός λευκώματος αποκλειστικά με φωτογραφίες του διαγωνισμού, που θα ταξιδεύει τον αναγνώστη στον νομό Κιλκίς όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων που θα αποστείλουν και να τις διαθέσουν με ελεύθερη άδεια. Περισσότερες πληροφορίες και ο κανονισμός συμμετοχής στον διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς, www.anki.gr.

Τούτος ο τόπος, πλημμυρισμένος από το φως του ήλιου, μεθυσμένος από τις γεύσεις και τα αρώματα της γης, μαγεμένος από την ομορφιά της φύσης και γοητευμένος από των ανθρώπων του τα έργα, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε, να τον απολαύσουμε και να τον αποθανατίσουμε!

Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Συντονιστής προγράμματος CLLD / LEADER, τηλ. 23410 25305, 6946 173444

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.