Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Kinesis Fight Club: Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τoν παγκόσμιο πρωταθλητή Kristof Szucs

Η αγωνιστική ομάδα Brazilian Jiu Jitsu του Kinesis Fight Club συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της IBJJF και 4 φόρες πρωταθλητή Ευρώπης Kristof Szucs από την Ουγγαρία.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν και αλλά γυμναστήρια από Θεσσαλονίκη ,Κατερίνη που υπάγονται μαζί με το Kinesis στην αγωνιστική ομάδα του Gougoulas Team.

O Kristof δίδαξε αγωνιστικές τεχνικές του Brazilian Jiu Jitsu υψηλού επίπεδου, και μετά από δίωρη εκπαίδευση ακολούθησε ελεύθερο Rolling ( πάλη σε μορφή προπόνησης) μαζί με όλους τους συμμετέχοντες.

Tο Kinesis συμμετείχε με 3 αθλητές τον Αντώνη Γιαννακίδη ,Φάνη Μανουσαρίδη και Μάκη Μελίγκα.

Πλέoν εδώ και ένα χρόνο διδάσκεται στο Kinesis το Brazilian Jiu Jitsu υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα την μόνη μαύρη ζώνη της IBJJF στην βόρεια Ελλάδα.

Η ομάδα του Kinesis ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες και δεν θα σταματήσει για το καλοκαίρι τα προγράμματα του παράλληλα με το Kick Boxing και το Kyokushin Karate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.