Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Επαναλειτουργεί η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Με μεγάλη ικανοποίηση και ανάλογη προετοιμασία ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του σε όλες τις ηλικίες συνδυάζοντας την επιστροφή της με τη συνεργασία ως τεχνικό υπεύθυνο και προπονητή με το γνωστό σε όλους Ισπανό Toni Gonzalez με θητεία στην PRIMERA DINISION (Spanish Ligua BBVA) και στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα αγωνιζόμενος στον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης, διπλωματούχο Προπονητή με Δίπλωμα UEFA C. Επίσης, ανακοινώνεται και η συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Σαραφίδη με εξαιρετική δουλειά στις ομάδες όπου εργάστηκε.

Πρέπει να τονίσουμε ιδιαιτέρως ότι ο χώρος που θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις είναι: 1) Το ολοκαίνουργιο ιδιόκτητο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με αγωνιστικό χώρο προδιαγραφών football league. Τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι εγκεκριμένα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Αθλητικού νόμου με ιατρείο γηπέδου παροχής πρώτων βοηθειών, βοηθητικό χώρο, αποδυτήρια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων (που το καθένα περιλαμβάνει εσωτερικές τουαλέτες, μπάνια και χώρο ανάπαυσης), αποδυτήρια διαιτητών με εσωτερική τουαλέτα και μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το νέο γήπεδο διαθέτει εξωτερικές ξεχωριστές τουαλέτες Ανδρών, Γυναικών και Α.Μ.Ε.Α. με εύκολη πρόσβαση.

2) Το νέο γήπεδο 5Χ5 σύγχρονων προδιαγραφών με φυσικό χλοοτάπητα. Ο χώρος περιμετρικά οριοθετείτε με εσωτερική περίφραξη ύψους 4 μέτρων με μία είσοδο παικτών. Για τον φωτισμό του γηπέδου χρησιμοποιούνται προβολείς ασύμμετρης δέσμης από κράμα αλουμινίου.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ανακοινώνει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για την παιδική ομάδα γεννημένων το 2005-2006. Η παιδική μας ομάδα διενήργησε σειρά αγώνων με αντίστοιχες παιδικές ομάδες εντός και εκτός του νομού μας και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας επέδειξαν ήθος, καλή συμπεριφορά και καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως 4 Ιουλίου με εκδρομή σε πισίνα και άλλες εκδηλώσεις.

Για εγγραφές, πληροφορίες και νέα για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης & την Ακαδημία στις επίσημες σελίδες στο : http://paokkristonis.blogspot.gr/, στο Facebook: ΠΑΟΚ Κρηστώνης football club & ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ–ΠΑΟΚ και στα τηλέφωνα 6936276888 Γραμματικόπουλος Γιάννης και 6985834911 Ιωαννίδης Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.