Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τον κυνηγετικό σύλλογο Κιλκίς εκπροσώπησε στην Αθήνα ο Γιάννης Καραΐτης

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με κύριο θέμα την εθνική διαβούλευση για το κυνήγι που πραγματοποιείται το διάστημα αυτό στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Τσιρώνη.

Την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν μαζί με το διοικητικό της συμβούλιο και πέντε πρόεδροι κυνηγετικών συλλόγων – σε σύνολο εξήντα δύο – μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς Γιάννης Καραΐτης. Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά εκπροσωπείται ο τοπικός σύλλογος σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναπτύχθηκαν πολλά θέματα με κυρίαρχα αυτά της βελτίωσης των βιοτόπων της χώρας μας, της καταπολέμησης της λαθροθηρίας, των ωφελειών που υφίστανται τα μη θηρεύσιμα είδη στις καθορισμένες περιοχές εφησυχασμού, των αρχών της θήρας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οδηγό καθώς και οι αρχές της νέας ρυθμιστικής για την περίοδο 2016-17

Το σίγουρο είναι ότι αποκτήθηκαν γνώση και εμπειρίες που θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη διαχείριση και προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.