Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Αίας Κιλκίς τμήμα βόλεϊ: Πετυχημένη η γιορτή λήξης της σεζόν

Δελτίο τύπου Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς
Πολύ πετυχημένη η γιορτή λήξης της σεζόν 2015/16 που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 15/6/2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς (ΔΑΚ).

Παρόντα όλα τα τμήματά του (Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Ενόργανη) και φυσικά το τμήμα του Βόλεϊ.

Η εκδήλωση άνοιξε στις 17.30 με επίδειξη ασκήσεων από νεαρές αθλήτριες και αθλητές του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής και συνεχίστηκε με επίδειξη τεχνικών τζούντο και απονομές των έγχρωμων ζωνών KYU στους επιτυχόντες Τζουντόκα των ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Στη συνέχεια στήθηκε το φιλέ και αθλήτριες των προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας έπαιξαν Βόλεϊ την ίδια ώρα που έξω στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ γονείς με τα παιδιά τους διασκέδαζαν με τα πολύ ωραία παιχνίδια που οργάνωσε το Τμήμα Στίβου της ομάδας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους γονείς που με περίσσεια καρδιάς και πάλι ετοίμασαν έναν πολύ πετυχημένο μπουφέ για τους προσκεκλημένους μικρούς και μεγάλους, καθώς και το χορηγό μας Food Market Γεωργίου για τη συνεχόμενη στήριξη του τμήματος Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές όλων των τμημάτων που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και στην «ψυχή» της ομάδας, τον κ. Αλέξανδρο Παυλίδη που είχε και το «γενικό πρόσταγμα» της όλης εκδήλωσης!

Την επόμενη μέρα η ομάδα των Κορασίδων μας έπαιξε και πάλι όπως κάθε Πέμπτη σε φιλικό αγώνα Βόλεϊ στα Γιαννιτσά με την αντίστοιχη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: 23410-76965

http://aiaskilkis.gr/

Πληροφορίες/Εγγραφές (Βόλεϊ): 6972 680-579

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Food Market Γεωργίου: https://www.facebook.com/Food-Market-1592203291040880/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.