Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Μουσική παράσταση με θέμα «Η ζωή και το έργο του Μάνου Χατζηδάκι»

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 η Χορωδία και Ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, στο γεμάτο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, πραγματοποίησε τη μουσική παράσταση με θέμα «Η ζωή και το έργο του Μάνου Χατζηδάκι». 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου όπως και η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας σχετικής με την ιστορία του σχολείου μας (http://istoria2gymkilkis.blogspot.gr/). Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο αναπληρωτής κος Ανέστης Μαυρέας,, το γραφείο Σχολικών Συμβούλων εκπροσώπησε η κα Ελένη Μιχαλοπούλου, ενώ από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Δημήτρης Τσαντάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κο Πρόδρομο Πεντζερετζή.

Την παρουσίαση των δράσεων ανέλαβε η καθηγήτρια κα Μαρία Κατσαβέλη, ενώ την όλη παράσταση επιμελήθηκε η καθηγήτρια Μουσικής του σχολείου κα Δήμητρα Ζιώγα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Δημήτριο Τσαντάκη για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή του σε όλες τις δράσεις του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου