Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το θέμα της Ειδομένης ζητά αύριο ο Τζιτζικώστας

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα με την κατάθεση αναφοράς – καταγγελίας κατά παντός υπευθύνου για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις και παραλείψεις, που διαπράττονται στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών και στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης ζητά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Αύριο Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταθέσει την αναφορά – καταγγελία στην Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, με ζητήματα αιχμής το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, με έμφαση στον επί δίμηνο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής, αλλά και αδικήματα που αφορούν στη δημόσια ασφάλεια και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.