Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πετυχημένο ταξίδι της ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς σε Ξάνθη και Κομοτηνή

Μοναδικές εμπειρίες έζησαν όλοι οι συμμετέχοντες στο ποδοσφαιρικό ταξίδι της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σε Ξάνθη και Κομοτηνή το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου. Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη της Ακαδημίας μας σε διάστημα ενός μόνο μήνα στις ακριτικές πόλεις και αποδεικνύει τις σχέσεις εκτίμησης της Ακαδημίας μας με τους δυο Συλλόγους.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 35 αθλητές και ισάριθμοι περίπου γονείς, οι προπονητές κκ. Μιχάλης Αναστασιάδης και Κώστας Ντουντούκης ενώ οργανωτικό ρόλο είχε ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο Αλέξανδρος μετέβει με τα τμήματα Μαρσέιγ, τζούνιορ Μπόκα-Ατλέτικο και προπαίδες Άγιαξ 2004 και για ακόμα μια φορά απέδειξε το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της Ακαδημίας, αφού σε όλα τα παιχνίδια απέδωσε ποδόσφαιρο πλούσιο σε ποιότητα.

Στο αγωνιστικό επίπεδο οι φιλικές αναμετρήσεις ξεκίνησαν νικηφόρα για την κιλκισιώτικη Ακαδημία με τους μικρούς της Μαρσέιγ να πανηγυρίζουν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδιών ενώ οι τζούνιορ ηττήθηκαν στα σημεία από την οικοδέσποινα Σκόντα αν και βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ. Οι προπαίδες Αγιαξ 2004 έδωσαν μια άνιση μάχη με τους 2003 της Σκόντα οπότε ηττήθηκαν εύκολα από την ακριτική ομάδα ωστόσο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο.

Την επομένη, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανθρακικού οι μικροί της Μαρσέιγ και των τζούνιορ Ατλέτικο και Μπόκα χάρηκαν με την ψυχή τους τους αγώνες τους ενώ οι Προπαίδες Άγιαξ 2004 αδικούνται από το τελικό 3-1.

Σ' αυτές τις δραστηριότητες όμως τα αποτελέσματα παίζουν δευτερεύοντα ρόλο μιας και το ζητούμενο είναι η συμμετοχή στη παιδαγωγική διαδικασία ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της συσφιξης των σχέσεων τόσο των αθλητών όσο και των γονέων.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδρομής, τους υπευθύνους στα αθλητικά κέντρα της Ξάνθης και του Πανθρακικού, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Chris & Eve καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Κριεζή με τον ...ασφαλή οδηγό κ. Βασίλη Παυλίδη

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές μας για την άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω απ' το γήπεδο και πολλές ευχαριστώ στους γονείς που βοήθησαν με τη στάση και ...το κέφι τους σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.