Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τελευταίο φιλικό με Παύλο Μελά για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της έδωσε το Σάββατο 14 Μαΐου η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, που υποδέχθηκε στο γήπεδο του Σταυροχωρίου τους νέους του Παύλου Μελά.


Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δώσουν το τελευταίο τους φιλικό για εφέτος, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη με 3-1. Το μοναδικό τέρμα του Κιλκισιακού Β΄ σημείωσε ο Τάσος Μαζμανίδης στο 58', έπειτα από ωραία ενέργεια των Νίκου Κελεσίδη και Παναγιώτη Ζαμανόπουλου.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Τσιφτσής, Σέχου, Κουρτεσίδης, Κωτάκης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κωφίδης, Π. Κοσμερίδης, Τσακαλοφίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χατσικίδης, Ντοριάν, Γιαούπη, Ζαμανόπουλος, Αλεξίου, Μαζμανίδης, Σεφερίδης, Θ. Κοσμερίδης.

Συνεχείς αγώνες για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
H ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνέχισε τις εξορμήσεις της, και τη Κυριακή 15 Μαΐου συμμετείχε στο τουρνουά του Εθνικού Αξιούπολης, στο οποίο συμμετείχαν η Α.Ε. Πολυκάστρου, το Πάικο Γουμένισσας και φυσικά ο οικοδεσπότης Εθνικός.

Οι Παίδες της ακαδημίας μας αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφού αν και προηγήθηκαν με 3-0, είδαν τους γηπεδούχους της Αξιούπολης να γυρνούν το ματς και να επικρατούν με 6-3.

Άκρως ενθαρρυντικά τα μηνύματα στους Προπαίδες, μιας και η ομάδα αποτελούνταν από οχτώ παιδιά του τμήματος 2004 και από τέσσερα του 2003. Νίκη με 2-1 επί του Πολυκάστρου, και ακόμη μια νίκη με 4-2 επί της Αξιούπολης.
Στα τζούνιορ και στα προτζούνιορ λόγω της τεράστιου όγκου παιδιών που έχει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ δημιουργήθηκαν από δύο ομάδες σε αυτά τα τμήματα, με τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι, και να κερδίζουν το χειροκρότημα!
Φοβερές "μάχες" και στα μπαμπίν
ι που έδωσαν με τη σειρά τους δύο παιχνίδια και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Θέση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, αφού σε αυτή την ηλικία τα παιδιά και οι ακαδημίες δε πρέπει να κοιτούν τα σκορ, αλλά το να διασκεδάζουν και να περνούν καλά μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Οι εκδρομές για αγώνες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζονται και τη Κυριακή 22 Μαΐου. Η ακαδημία μας θα μεταβεί με μια ομάδα Τζούνιορ και μια Προπαίδων στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες της ακαδημία των "Μπέμπηδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.