Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΑΣΕΠ: Πλήρωση 2135 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα


Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1ΕΓ/2016 Προκήρυξη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ 3/10-5-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση δύο χιλιάδων εκατόν τριάντα πέντε (2135) θέσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4369/2016 (ΦΕΚ 33/Α/27-2-2016), τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2016 έχουν μόνο όσοι έλαβαν στο Γραπτό Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005,υπό τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2016.

Το ΦΕΚ της Προκήρυξης έχει καταχωριστεί και στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π. και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Για τη συμμετοχή τους στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2016, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Έντυπο ΑΣΕΠ ΕΠ.Γ.98.1) του Παραρτήματος Α΄ της εν λόγω Προκήρυξης, την οποίαδύναται να αναζητήσουν και από τους ιστότοπους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την 20η Μαΐου 2016, ημέρα Παρασκευή.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την
Προκήρυξη 1ΕΓ/2016
Κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα:

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων, έχουν αναρτηθεί οι Αλφαβητικοί Πίνακες Επιτυχόντων Υποψηφίων, ανά κατηγορία Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Γραπτού Διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), τους οποίους και θα πρέπει να συμβουλευθούν για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, ως προς τα στοιχεία κατάταξής τους στον εν λόγω Γραπτό Διαγωνισμό (Ενότητα Β Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.