Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς: "Η πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί πολιτικές συγκλίσεις"

Δελτίο τύπου Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς
Με την πρώτη πανελλαδική πολιτική – προγραμματική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μαΐου στην Αθήνα, δημιουργούνται οι αισιόδοξες προϋποθέσεις διαλόγου με την κοινωνία πάνω στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές. Δημιουργούνται ακόμα πιο ευνοϊκές συνθήκες για τη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου φορέα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας.


Η Συνδιάσκεψη αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την ισχυροποίηση και πολιτική ενοποίηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου ριζοσπαστικών προτάσεων για έξοδο από την κρίση και για την κοινωνική και οικονομική ανόρθωση της χώρας, για να ξαναβρεί η Ελλάδα τη θέση που της ανήκει στην Ευρώπη.

Οι θέσεις που αναδείχθηκαν σε όλους τους κρίσιμους τομείς του κράτους, της οικονομίας, της κοινωνίας, όπως οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, η δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, για διακριτό ρόλο της εκκλησίας, για ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, για λογοδοσία, διαφάνεια και πολλά άλλα, θα αποτελέσουν, με επίκεντρο τον πολίτη, τη βάση του διαλόγου με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις και με την κοινωνία.

Η Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς θεωρεί πως η κοινωνία περιμένει τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού μεταρρυθμιστικού ρεύματος για την ανασύνταξη της χώρας μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας επιθυμεί εκείνες τις πολιτικές συγκλίσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη της κοινωνικής, πολιτικής και εκλογικής διεύρυνσης της Κεντροαριστεράς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.