Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του νομού Κιλκίς

Υπογράφει το Δ.Σ. του Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου (1ος όμιλος) επιθυμούμε με την παρούσα να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την συνεργασία μας καθόλη τη διάρκεια της περιόδου 2015 -2016.


Η συμβολή και των μέσων ενημέρωσης στην επιτυχημένη αγωνιστική πορεία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς η συνεργασία που είχαμε "εγκαινιάσει" από το στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι έως και σήμερα υπήρξε καταλυτική και άκρως εποικοδομητική.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινώς γιατί και τα ΜΜΕ συνέβαλαν, με την προβολή και δημοσίευση όλων των σχετικών με την ομάδα μας ανακοινώσεων και ενημερωτικών δελτίων, στην επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί εξαρχής δηλαδή στην παραμονή για ακόμη μια χρονιά στην τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Αποδίδοντας την πραγματικότητα με τρόπο αντικειμενικό και υπηρετώντας πιστά τις αρχές και τις επιταγές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου καταφέραμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε ψηλά τη σημαία του ευ αγωνίζεσθαι που αποτελεί την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστούμε και ευελπισθούμε σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

Νέο Αγιονέρι, 17 / 05 / 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.