Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Υποχρεωτική η ετήσια καταχώριση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλοι – γάτες) στο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων,γατών) να καταχωρίσουν στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κιλκίς το βιβλιάριο υγείας του ζώου ή των ζώων που έχουν.

Η καταχώριση είναι υποχρεωτική, βάσει νόμου, και γίνεται στο Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (υπεύθυνη κα Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244). Για όσους δεν έχουν μεριμνήσει για την καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων υπενθυμίζεται ότι προβλέπονται διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300ευρώ).

Το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου και τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς και ενημερώνεται ετησίως από ιδιώτη κτηνίατρο.

Η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς κάθε χρόνο είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.