Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Τραγωδία στο Κιλκίς: Έφυγε χαλαρός από την δουλειά και μετά κρεμάστηκε!

Θρήνος στο Κιλκίς για τον ανθυπασπιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 33χρονος ανθυπασπιστής υπηρετούσε στην 71 αερομεταφερόμενη ταξιαρχία, και πιο συγκεκριμένα στον 71 Λόχο Μηχανικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ανύπαντρος και δεν αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία, καθώς την Παρασκευή που έφυγε από το γραφείο του στη μονάδα ο 33χρονος ανθυπασπιστής, τίποτε δεν πρόδιδε αυτό που θα... ακολουθούσε.

Οι λόγοι που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτοχειρία είναι άγνωστοι, ενώ η αστυνομία και εισαγγελέας αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας, όπως γράφει το "onalert.gr".
Ο 33χρονος ανθυπασπιστής ήταν μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία τον αποχαιρέτησε και μέσω Facebook, με μια φωτογραφία...
"Βροχή" όμως πέφτουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα σχόλια και στον προσωπικό λογαριασμό του 33χρονου ανθυπασπιστή στο Facebook, με τους περισσότερους διαδικτυακούς του φίλους να αναρωτιούντα騫γιατί; γιατί έφυγε τόσο γρήγορα ένα από τα καλύτερα παιδιά;».

Ευχή όλων είναι να αναπαυθεί η ψυχή του και να κάνουν κουράγιο η οικογένεια και τα πολύ κοντινά του πρόσωπα που βυθίστηκαν στο πένθος.
http://www.athensmagazine.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.