Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Άρης Παντελεήμονα: Απολογισμός και συμπεράσματα αγωνιστικής περιόδου 2015-16

Η αγωνιστική περίοδος 2015-16 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα, μαζί και η διοίκηση του συλλόγου, κλείνουν έναν κύκλο επιτυχιών πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. 

Με τον Παπαδόπουλο Σταύρο στο τιμόνι του, σε ρόλο προπονητή και ποδοσφαιριστή, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και με την διοίκηση να προσπαθεί για το καλύτερο στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία χωρίς όμως τελικά να μπορέσει να επιτευχθεί. Τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 18 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και συντελεστή 25-48 τέρματα. Πέτυχε 4 νίκες 6 ισοπαλίες και 12 ήττες. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης με 12 τέρματα ενώ στην δεύτερη θέση με 5 βρέθηκε ο Νικολαΐδης Ευστάθιος. 

Στον θεσμό του κυπέλλου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα προκρίθηκε άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο όπου αποκλείστηκε χάνοντας με 0-1 σκορ από την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα συμμετάσχει για 31η φορά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με την νεοεκλεγείσα διοίκηση που θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.