Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Διήμερη εκδρομή της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή το σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

52 παιδιά, 45 γονείς και 6 συνοδοί προπονητές απάρτιζαν τη μεγάλη μας αποστολή σε αυτό το άψογο ταξίδι στις δύο όμορφες πόλεις της Θεσσαλίας.
Τα πάντα κύλησαν ομαλά, μιας και υπήρχε η απαραίτητη οργάνωση από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και η βοήθεια των γονιών και των παιδιών που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ακαδημία μας έφτασε στο Σταυρό Καρδίτσας και έδωσε φιλικούς αγώνες με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Οι Παίδες του Γιώργου Πελίδη έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκαν με 3-2 των γηπεδούχων, χάρη σε τέρματα των Χρήστου Σαμουηλίδη, Νίκου Κωτάκη και Γιάννη Σεφερίδη.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη συνέχισαν και στη Θεσσαλία να εντυπωσιάζουν τους φιλάθλους, μιας και με δύο τέρματα από τους Σταύρο Μπάπκα και Τάσου Μουρατίδη και ένα του Ανδριανού Πεπεγιάννη επιβλήθηκαν χωρίς προβλήματα με 5-1.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη βρήκαν πολλούς χώρους και ανέπτυξαν στο γήπεδο το ταλέντο τους, όπως και οι Προτζούνιορ του Κώστα Τσακιρίδη. Τα Μπαμπίνι με προπονητή τον υπεύθυνο Σπύρο Μιχαηλίδη, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Το μεσημέρι η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έφτασε στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND όπου γευμάτισε και το απόγευμα επισκεφθήκαμε τη πόλη της Καρδίτσας.

Τη Κυριακή υπήρχε πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Λίμνη Πλαστήρα. Τα παιδιά έπαιξαν σε ένα μαγευτικό τοπίο, και στη συνέχεια πήραμε το δρόμο για τα Τρίκαλα.

Αγώνες με τον ΑΟΤ στο Κηπάκι με τους Παίδες να ηττώνται με 2-0. Οι Προπαίδες, που φέτος είναι ασταμάτητοι, με δύο γκολ των Μπάπκα και Πεπεγιάννη συνέτριψαν με 4-0 τους οικοδεσπότες.

Δυνατά παιχνίδια με Τζούνιορ και Προτζούνιορ με τα παιδιά των δύο ομάδων να σημειώνουν πολλά γκολ.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε η επίσκεψη στο κέντρο των Τρικάλων που βάφτηκε μπορντό, με παιδιά, γονείς και συνοδούς να γευματίζουν αλλά και να ψωνίζουν στη πανέμορφη αυτή πόλη.

Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Α.Ο. Τρικάλων που μας φιλοξένησαν, και φυσικά τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Thessalikon Grand, που έκανε εύκολη τη διαμονή μας στη Καρδίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.