Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Σε Τουρνουά με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε ένα ακόμα μεγάλο Τουρνουά θα δώσει το παρών του ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή τη φορά οικοδεσπότης θα είναι το Αθλητικό ΚέντροΑτέρμων και συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα είναι και τα τμήματα μεγάλων ΠΑΕ όπως αυτά του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή. Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη του Πάσχα (5/5) και τελειώνουν με τους τελικούς την Κυριακή του Θωμά (8/5).

Συγκεκριμένα οι Τζούνιορ ΡΕΑΛ του Κώστα Ντουντούκη θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή Έδεσσας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στον άλλο Όμιλο συμμετέχουν ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Άρσεναλ (Tigers) Ιωαννίνων, ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Barcelona FA.

Οι προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ του Μιχάλη Αναστασιάδη θα αγωνιστούν με τον Ηρακλή Έδεσσας, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Δρυμό, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Εθνικός Μετεώρων , η Barcelona και η ΑΠΕΛ.

Οι Προπαίδες ΑΓΙΑΞ με προπονητή τον Μιχάλη Αναστασιάδη θα αναμετρηθούν στους αγώνες κατάταξης διαδοχικά με τους Tigers, την Barcelona και τον Ηρακλή Έδεσσας, ενώ με τους χιαστί αγώνες θα παίξουν με έναν εκ των ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ορεστιάδας και Εθνικό Μετεώρων.

Τέλος, το τέταρτο τμήμα θα είναι αυτό των ΠΑΙΔΩΝ με προπονητή τον Ηλία Ξανθόπουλο , το οποίο θα αγωνιστεί με τον Ελευθεριακό, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την Ακαδημία του Καλιφούλη. Στον άλλο όμιλο θα συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ορέστης Ορεστιάδας, οι Κανονιέρηδες και η ΑΠΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου