Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έκτακτη ενίσχυση σε κτηνοτρόφους

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, η Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Λεπτομέρειες εφαρμογής του κατ’ εξουσιοδότηση Καν. (ΕΕ) 2015/1853 της Επιτροπής για τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους».

Με την εν λόγω απόφαση θεσπίζονται οι λεπτομέρειες χορήγησης της έκτακτης ενίσχυσης βάσει του κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμού (ΕΕ) 2015/1853 της Επιτροπής συνολικού προϋπολογισμού 2.258.253€. Η ενίσχυση αυτή χορηγείται ως μέτρο στήριξης των γεωργικών αγορών.

Δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης είναι όσοι πληρούν τους κάτωθι όρους επιλεξιμότητας:

- Είναι κάτοχοι βοοτροφικών εκμεταλλεύσεων όλων των παραγωγικών κατευθύνσεων με έδρα εντός των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.
Έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το έτος 2015.
Εκτρέφουν στην εκμετάλλευσή τους τουλάχιστον 6 επιλέξιμα θηλυκά βοοειδή οποιασδήποτε παραγωγικής κατεύθυνσης.

Διατήρησαν την εκμετάλλευσή τους ενεργή έως και τις 31/12/2015. Αυτό διαπιστώνεται από τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κτηνιατρικής (Ο.Π.Σ.Κ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.