Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τι λέει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης 
Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 


"Η ατελείωτη ταλαιπωρία και οι κακουχίες προσφύγων και μεταναστών αυξάνουν τα περιστατικά που χρίζουν άμεση περίθαλψη και νοσηλεία.

Η πρόσφατη γέννηση του μωρού στις λάσπες της Ειδομένης συγκλονίζει και όσο κι αν αντιμετωπίστηκε ως θαύμα από τα διεθνή ΜΜΕ, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.

Την ίδια ώρα το πλησιέστερο στην Ειδομένη ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ έχει υποστεί μείωση του προϋπολογισμού του κατά 40% σε σχέση με πέρυσι!!

Ο Διοικητήςτης 4ης ΥΠΕ, αντί να ενισχύσει, μείωσε τους πόρους του νοσοκομείου αυτού που αντιμετωπίζει τρομακτικές ελλείψεις σε υλικά ενώ οι υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών δεν επαρκούν.

Η ντροπή για την κατάντια και την εγκατάλειψη των προσφύγων και μεταναστώναπό την επίσημη ελληνική πολιτεία ξεπλένεται μόνο με σχέδιο, πρωτοβουλίες και δράση.

Ας αφήσει λοιπόν ο Υπουργός Υγείας τα μεγάλα λόγια και ας εκπονήσει σχέδιο για κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων στη χώρα!

Παράλληλα καλείται να αιμοδοτήσει ΤΩΡΑ με πόρους και προσωπικό το νοσοκομείο Κιλκίς και να αντικαταστήσει το Διοικητή της 4ης ΥΠΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.