Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ζαγοράκης και όχι μόνον: "Οφείλετε συγγνώμη στον Σαββίδη"

Υπογράφει ο Δημήτρης Μπουντουτσίδης
Ακόμη και ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ να ήταν ο Σαββίδης, που δεν είναι.
Είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ενώ εσύ αμείβεσαι από επιχειρήσεις άλλων κύριε ΓΙΑΝΝΙΚΟ.

Διάβασε για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ τι μας αναφέρει ο ΟΜΗΡΟΣ κύριε ΓΙΑΝΝΙΚΟ.
Μπράβο σου, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ σου.

Δηλαδή κατά εσάς κύριες ΓΙΑΝΝΙΚΟ, νομικέ εκπρόσωπε του Ολυμπιακού, όλο το Ελληνικό προσφυγικό στοιχείο που εγκαταστάθηκε στον Πειραιά –δεν είναι Έλληνες;-.

Το ακούς κύριε Θεοδωρίδη; συμπερασματικά κατά τα λεγόμενα του κυρίου Νομικού σας εκπροσώπου δεν είστε Έλληνας.

Ο μοναχικός γελαστός εικονιζόμενος, δίπλα του και κοντά του με ελληνικά γράμματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ... είναι ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Αυτός αποκάλεσε τον ΣΑΒΒΙΔΗ, ότι δεν είναι Έλληνας.

Συνεπώς,

Κατά του ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ, Όλο το προσφυγικό στοιχείο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πιστεύω οι αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν έχουν καμία σχέση με τα λεγόμενα του εικονιζόμενου κυρίου ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ.

Αυτός ο κύριος αντί τα μηνύματα του να είναι στην κατεύθυνση της εξυγίανσης, της θωράκισης, της οργάνωσης της χώρας και του ποδοσφαίρου (ως δημόσιο πρόσωπο) σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, ο λαός μας και κατ΄ επέκταση η ανθρωπότητα.

Αυτός ο κύριος, εκπέμπει μηνύματα εμπρηστικά, ρατσιστικά, ανθελληνισμού και διχαστικά.

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ.

Και σε ρωτώ ρε μεγάλε Έλληνάρα ΓΙΑΝΝΙΚΟ και υπεύθυνο στέλεχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εσύ λογίζεσαι Έλληνας;, όταν αποκαλείς ένα Έλληνα πρόσφυγα που υπάρχει ακόμη από την εποχή του Ομήρου και του Ηροδότου;.

Ο Άνθρωπος είναι ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Δικηγόρος μπορεί να τελείωσες, αλλά την ΙΣΤΟΡΙΑ πρέπει να την ξαναδιαβάσεις.
Ακολουθεί η δήλωση του Ζαγοράκη.
ΠΗΓΗ: contra.gr

Ζαγοράκης: "Οφείλετε συγγνώμη στον Σαββίδη"

"Αδιανόητη" και "στερούμενη επιχειρημάτων" χαρακτηρίζει την επίθεση που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά με την ελληνικότητα και την καταγωγή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ξέσπασε με γραπτή δήλωσή του στο facebook.

Αναλυτικά το μήνυμά του

"Οφείλετε, τουλάχιστον, μια συγγνώμη...

Με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου, υποχρεωμένος να κοιτάξω μπροστά αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, για το άθλημα που υπηρέτησα πάνω από δύο δεκαετίες, θεωρώ αδιανόητη και στερούμενη επιχειρημάτων, ακόμη και λογικής, την ενορχηστρωμένη επίθεση, που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο κ. Ιβάν Σαββίδης αναφορικά με την ελληνικότητα και την καταγωγή του.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει έμπρακτα, πολύ πριν η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. περάσει στην ιδιοκτησία του, την αγάπη του για την πατρίδα. Μια αγάπη εκφρασμένη και διατυπωμένη με τον ίδιο έντονο τρόπο, όπως ακριβώς την εκφράζουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ομογενών ανά την υφήλιο.

Ο ποντιακός ελληνισμός του οποίου ο κ. Ιβάν Σαββίδης είναι από τους σημαντικότερους εκφραστές του, παραμένει όρθιος και δυνατός αποτελώντας φάρο ελπίδας και ανεξάντλητο παράγοντα προσφοράς προς την πατρίδα μας.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, με το πάθος του Έλληνα ομογενή, αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα της κρίσης. Να προσφέρει δεκάδες θέσεις εργασίας, να καταβάλλει σε φόρους πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ, να δώσει όραμα και ελπίδα, σε μια χώρα που προσπαθεί να ορθώσει ξανά το ανάστημά της. Η επιχειρηματική και κοινωνική παρουσία του αποτελεί "κεφάλαιο" για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι επαναλαμβανόμενοι προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, στα όρια του ρατσισμού, αποτελούν το λιγότερο πρόκληση για όλους όσοι πάλεψαν και μόχθησαν για τον ποντιακό ελληνισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.