Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Εργαστήρι Τέχνης Τραγουδιού με την σοπράνο Βάσω Βαϊούλη στους Κιθαristas

Οι Κιθαristas φιλοξενούν για δεύτερη φορά την σοπράνο Βάσω Βαϊούλη σε ένα Εργαστήρι Τέχνης Τραγουδιού το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 16:00. Οι συμμετέχοντες, αφού παρακολουθήσουν την θεωρητική εισαγωγή στην τέχνη του τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική εξάσκηση με ένα τραγούδι της επιλογής τους!

Το Εργαστήρι Τέχνης Τραγουδιού απευθύνεται σε αρχάριους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες τραγουδιστές. Σε όσους αγαπούν το τραγούδι αλλά έως τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη του, σ' ένα ουσιαστικό πλαίσιο βασικών αλλά και προχωρημένων αρχών εκμάθησης.


Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής : 6970882787 - info@kitharistas.gr.

Κόστος συμμετοχής : 20€ (Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η προπληρωμή έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου). Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κιθαristas
Σπάρτης 1 (Πάρκο)
2ος Όροφος
Κιλκίς
Τηλ. 6970882787
Email: info@kitharistas.gr
www.kitharistas.gr

Βάσω Βαϊούλη
Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας από όπου αποφοίτησε από την τάξη ειδικού αρμονίας και την τάξη ακορντεόν. Είναι πτυχιούχος αντίστιξης από την τάξη του κ. Α. Μπαλτά. Συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Μουσ. Σπουδών της σχολής Καλών Τεχνών από όπου αποφοίτησε το 2002. 


Παράλληλα έκανε σπουδές κλασικού τραγουδιού με τη κ. Βαρβάρα Τσαμπαλή από όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2003 με βαθμό άριστα παμψηφεί και με τιμητική διάκριση εξαιρετικής απόδοσης και επίδοσης. Παρακολούθησε σεμινάρια μονωδίας με διάφορους καθηγητές. 

Τον Μάρτιο του 2000 τραγούδησε ως σολίστ στη 3η συμφωνία του Μ. Θεοδωράκη υπό τη διεύθυνση του συνθέτη κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Αριστοτελείου Παν. Συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις όπερας, πραγματοποίησε ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού και συμμετείχε ως σολίστ σε συναυλίες διαφόρων ορχηστρών της Ελλάδας όπως Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης κ.α.

Απο το 1996 εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός μουσικής σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου