Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Θερμά συγχαρητήρια Γιώτα Καρανικόλα, Μαρία Κουτσουραδή και Μαρία Παπαδοπούλου

Δελτίο τύπου Φροντιστηρίου Μ.Ε. Κίνητρο Κιλκίς
Το βράδυ της 1ης Ιουλίου 2015 η σχολή μπαλέτου ρυθμικής της Ματίνας Κουρσάρη, μας ταξίδεψε με κλασσικές μελωδίες και με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη ,του Μάνου Χατζιδάκι και άλλων αξιόλογων ελλήνων και ξένων συνθετών, σ’ ένα σύγχρονο και κλασσικό ρεπερτόριο χορού.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την κ. Ματίνα Κουρσάρη για τις ευρηματικές χορογραφίες της και για την άψογη οργάνωση της χορευτικής παράστασης. Οι μαθήτριές της απέδειξαν ότι η αγάπη για το χορό αλλά και η πειθαρχία μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα παιδιά εκφράστηκαν μέσω του χορού κι εμείς ψυχαγωγηθήκαμε, συγκινηθήκαμε και ταξιδέψαμε μαζί τους μέσα από την αγνότητα των συναισθημάτων τους.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να συγχαρούμε τις μαθήτριες του φροντιστηρίου μας Γιώτα Καρανικόλα, Μαρία Κουτσουραδή και Μαρία Παπαδοπούλου για την εξαιρετική τους εμφάνιση σε όλες τις χορογραφίες!

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.