Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Χατζησάββας: "Γιατί οι Έλληνες πρέπει να πούνε ΟΧΙ!"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα*
Η γελοία πολιτική των τελευταίων πέντε μηνών, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο περιφερόμενος θίασος με γέλια και αστεία του Βαρουφάκη του Τσίπρα και του Καμμένου κατάφεραν να οδηγήσουν τους Έλληνες σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση.
Οι νταβατζήδες των τραπεζών και των ΜΜΕ του συστήματος με την καθοδήγηση του Σαμαρά και της πολιτικής τους ουράς, ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ πιέζουν τον λαό και τον εκφοβίζουν αλλά δεν μας λένε πως μετά από πέντε χρόνια μνημονίων, εξαντλώντας οικονομικά τον λαό και χρηματοδοτώντας με τον ιδρώτα Του, την υποτιθέμενη τραπεζική ρευστότητα, μέσα σε μία ημέρα οι τράπεζες κατέρρευσαν. Γιατί να συνεχίσουμε να τις πληρώνουμε; Για να δοθούν χρήματα ΜΟΝΟ στα ΜΜΕ, στους ''Εθνικούς'' εργολάβους και στις Τράπεζες; Τίποτα δεν θα πάρει ο λαός.

Το προδοτικό ΚΚΕ που τόσα χρόνια φοράει την φιλολαϊκή προβιά, τώρα δεν βροντοφωνάζει το ΌΧΙ στους παγκόσμιους τοκογλύφους και στους Ευρωπαίους εταίρους τους.

Όσοι Έλληνες παραμένουν υπερήφανοι και έστω και μια φορά παραπονέθηκαν για μισθούς, συντάξεις και εργασία, δεν μπορούν να ψηφίσουν ΝΑΙ. 

Το ΌΧΙ είναι μονόδρομος για να μην καλέσουμε τους δυνάστες μας να σκλαβώσουν ακόμα περισσότερο, εμάς και τα παιδιά μας.

Σε όσους λένε ότι δεν μπορούν να ψηφίζουν το ίδιο ΟΧΙ με τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, τους λέμε οτι το ΟΧΙ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το ΌΧΙ που βροντοφωνάζουν οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι ψεύτικο σαν το όχι που ψελλίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ παλεύει με κάθε τρόπο με τις βλακώδεις δηλώσεις στελεχών τους να ωθήσει τον κόσμο ουσιαστικά στο ΝΑΙ.

Δεν μπορούμε οι Έλληνες Εθνικιστές να μη ψηφίσουμε ΟΧΙ με την πρόφαση του οτι, αυτό στηρίζουν οι αντίπαλοι μας ιδεολογικά και πολιτικά!

Τι θα έπρεπε να κάνουν οι Σπαρτιάτες στο τελεσίγραφο των Περσών; Να πούνε ΝΑΙ γιατί οι εχθροί τους τότε Αθηναίοι είπαν ΟΧΙ;

Τι θα έπρεπε να κάνει ο Κολοκοτρώνης; Να πάει με τους Τούρκους γιατί οι πολιτικοί του εχθροί πολεμούσαν και εκείνοι τους Τούρκους;

Τι θα έπρεπε να κάνει ο Ναπολέων Ζέρβας; Να μη συνδράμει στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου γιατί το ίδιο θα έκανε και ο Βελουχιώτης;

Τι θα έπρεπε να κάνει ο Ιωάννης Μεταξάς; Λόγω του ότι το ΚΚΕ θα πολεμούσε τους Ιταλούς να βγει και να πει στο τελεσίγραφο ΝΑΙ;Αυτός όμως είπε ένα βροντερό ΌΧΙ. Όταν του είπαν οτι αυτό θα το πληρώσει με την ζωή του, απάντησε ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Τώρα λοιπόν θα κάνουμε αυτό που πρέπει. 

ΌΧΙ στο τελεσίγραφο των τοκογλύφων. 

ΌΧΙ και σε όποια συμφωνία προτάξει αργότερα η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η Χρυσή Αυγή λέει: Νέα Εθνική πολιτική, με ανάπτυξη του πρωτογενή μας τομέα, δυνατή Ελληνική οικονομία που να στηρίζετε στα δικά της μέσα και να μη περιμένει δανικά από κανέναν.

Ναι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και όχι των τοκογλύφων.

* Χατζησάββας Κ. Χρίστος
Γραμματέας Ν.Ε Κιλκίς Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Βουλευτής Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.