Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου ευχαριστούν θερμά

Υπογράφει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου
Γνωρίζοντας ως Σύλλογος, όπως ο καθένας μας αυτή την περίοδο των δύσκολων εποχών που διανύουμε και έχοντας υπόψη την στήριξη που προσπαθείτε να παράσχετε στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Νομού μας, χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση την ευχάριστη και γενναία απόφαση σας, από εσάς προσωπικά και από όλο το Διοικητικό σας Συμβούλιο, για την ένταξη και των τρίτεκνων οικογενειών μέσα σε αυτές, με την μείωση της τάξεως του 25% στις τιμές των εισιτηρίων στα Κ.Τ.Ε.Λ. του Ν. Κιλκίς. 
Σας Ε Υ Χ ΑΡ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε από τα βάθη της καρδιάς μας ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου. Η απόφαση σας θα δώσει χαρά σε αρκετές τρίτεκνες οικογένειες που έχουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.