Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στη Γιορτή Αθλητισμού της Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)

- Γιορτή Αθλητισμού της οικογένειας Ένωσης Ταεκβοντο Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) διοργανώθηκε στο Hotel Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαρτίου 2015. 
Κάθε χρόνο γίνεται η βράβευση σε όλους τους αθλητές-ριες Β. Ελλάδος για τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιο-πανευρωπαϊκό –παγκόσμιο και της Ένωσης. Η μέρα αυτή ανήκει καθαρά στους αθλητές-ριες αναγνωρίζοντας όλη την προσπάθεια που καταβάλλουν, τις θυσίες, την καταπόνηση, τη χαρά και τη λύπη αμείβοντάς τους ηθικά. Πολύ μεγάλος αριθμός βραβευθέντων δεν είναι τυχαίος. Η Βόρεια Ελλάδα συγκριτικά καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επάνδρωσης της εθνικής ομάδας και όχι μόνο. Η συμμετοχή των γονέων και άλλων ενδιαφερόμενων ήταν πολύ μεγάλη, ταυτιζόμενη με το πνεύμα της εκδήλωσης, χειροκρότησαν ανεξάρτητα όλους που παρέλαβαν το βραβείο.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του υγιούς αθλητισμού αποδεικνύουν καθημερινά και οι γονείς, οι οποίοι είναι και οι στυλοβάτες υποστηρίζοντας όλες τις προσπάθειες των παιδιών τους μαζί με τους προπονητές.

Σε αυτή την όμορφη και ουσιαστική εκδήλωση βραβεύτηκαν 6 αθλητές-ριες από τον Α.Σ Η Τόλμη Κιλκίς για τις διακρίσεις τους.

Στεφανίδου Ευθυμία 3η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα

Φουλεδάκη Μαρία 3η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος 1η θέση Βορείου Ελλάδος

Καλφοπούλου Μαρία 1η θέση Βορείου Ελλάδος

Παπουτσής Αθανάσιος 1η θέση Βορείου Ελλάδος

Λουκοβίτης Δημήτριος 1η θέση Βορείου Ελλάδος

Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις να αμείβονται οι κόποι του παιδιού σου με όποιο τρόπο, ειδικά από παράγοντες δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, οι οποίοι συνόδευσαν τους αθλητές-ριες και μοιράστηκαν τη χαρά τους δίνοντας συγχαρητήρια για την τιμή αυτή. Επίσης τον πρόεδρο τηε ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη διοργάνωση και το επίπεδο αυτής.

Πρεπει να τονίσουμε και κάτι πολύ σημαντικό όπως ότι από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς έχουν εισαχθεί στο σπίτι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΤΑΒΕ για το κλιμάκιο του 2015 οκτώ αθλητές-ριες οι οποίοι θα αντιπροσωπεύσουν την Ένωση σε διοργανώσεις του εξωτερικού με τα Ελληνικά χρώματα.

ΟΙ αθλητές-ριες ειναι:

Φουλεδάκη Μαρία Γυν/Νεανίδων,

Καϊκη Βαλσάμω Νεανίδων,

Μουλιώτα Αθανασία νεανίδων

Σκαρλάτου Γεωργία νεανίδων

Καλφοπούλου Μαρία κορασίδων

Παπουτσής Αθανάσιος παίδων

Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης παίδων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.