Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Top Story το Κιλκίς στο Discovergreece.com


Η δημιουργικότητα της φύσης και του ανθρώπου συναντιούνται στη μακεδονική γη της Παιονίας 
Κατάφυτα δάση, λίμνες και ποτάμια, γραφικοί οικισμοί και άνθρωποι που τιμούν τις παραδόσεις του τόπου τους. Αυτός είναι ο νομός του Κιλκίς. Ένας τόπος γεμάτος εμπειρίες, έτοιμος να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε όσους τον γνωρίσουν από κοντά.

Το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, αφιερώνει το Top Story του στον ανεξερεύνητο νομό του Κιλκίς και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τους κρυμμένους θησαυρούς του. Από τη γραφική κωμόπολη της Γουμένισσας με την παράδοση στην οινοποιία και στα χάλκινα, στις πλάβες της λίμνης Δοϊράνης, στους καταρράκτες του Σκρα και στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων.

Ανάμεσα στις βουνοκορφές του Πάικου και του όρους Μπέλες, το μεγαλείο της φύσης με τους εντυπωσιακούς ορεινούς όγκους και το έντονο υδάτινο στοιχείο, σε συνδυασμό με το μεγαλείο των ανθρώπων με τον ενθουσιασμό, το πάθος και τις παραδόσεις τους που αποτελούν την καθημερινότητα τους, ξεδιπλώνουν έναν, άγνωστο σε πολλούς, ελκυστικό προορισμό.

Ανακαλύψτε τον μέσα από τις σελίδες του Discovergreece.com και ετοιμάστε αποσκευές για να ζήσετε από κοντά τις μαγευτικές διαδρομές και ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει το Κιλκίς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου