Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Α.Σ. Αίας Κιλκίς: Βόλεϊ στην Προεθνική και Μίνι Βόλεϊ στον Ατέρμονα.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η προπόνηση της Προεθνικής ομάδας των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ . Στην προπόνηση συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες που κάλεσε η ΕΣΠΕΜ, μεταξύ των οποίων και οι τρεις αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ, Καντίδου Δέσποινας, Κώστογλου Σταυρούλας και Κώστογλου Σοφίας .Οι τρεις νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΙΑΝΤΑ στην ομάδα των Παγκορασίδων. 

Η Καντίδου Δέσποινα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μια και προπονείται εδώ και οκτώ χρόνια με τους ίδιους προπονητές, αγωνίζεται παράλληλα και στην ομάδα των Γυναικών και των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις τρεις αθλήτριες.

Επίσης το Σάββατο 19/12/2015, 14 μικρές αθλήτριες ηλικίας Δημοτικού Σχολείου από τις 3 Ακαδημίες του ΑΙΑΝΤΑ με τη συνοδεία των γονέων και των προπονητών τους, συμμετείχαν σε αγώνες Μίνι Βόλεϊ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ατέρμονα», στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Οι πολλά υποσχόμενες μικρούλες διδάχθηκαν και διασκέδασαν παράλληλα στα μικρά γηπεδάκια του όμορφα διαμορφωμένου χώρου του Ατέρμονα. 

Στους αγώνες συμμετείχαν και μικρές αθλήτριες από την ομάδα ATHLETICO VOLLEYBALL από τη Θεσσαλονίκη υπό την επίβλεψη της προπονήτριάς τους, Μαρίας Καρδαμανίδου. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γεμίσουμε με αγωνιστικές εμπειρίες τις μικρές αθλήτριες της ομάδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.