Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Εντυπωσίασε παρά την ήττα του ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Γράφει η Μαρία Σιότσου
Οι υποχρεώσεις της χρονιάς ξεκίνησαν για την ομάδα Γυναικών του ΑΠΟ ΑΤΛΑ το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ με αγώνα Β' φάσης Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας έγινε στις 6:00 το απόγευμα με αντίπαλη ομάδα τον Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ομάδα Β΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Ο αγώνας έληξε 1-3 στα σετ μετά από 2 ώρες. Παρά την ήττα του ΑΤΛΑ η ομάδα εντυπωσίασε με την παρουσία της στο γήπεδο και έχασε στις λεπτομέρειες από την πιο έμπειρη ομάδα της Κοζάνης. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι αλλά και στον κόσμο που ήρθε να υποστηρίξει την ομάδα και έφυγε ικανοποιημένος από το θέαμα υψηλού επιπέδου που είδε. 

Ο προπονητής του ΑΤΛΑ Σταύρος Χατζηγεωργιάδης κατέβασε στον αγώνα την βασική του ομάδα που αποτελείτε από τις ΛΙΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΜΕΣΙΑΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ με libero την ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ και Αναπληρωματικές τις ΑΛΕΞΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ και ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΒΕΡΓΟΥ.

Υπόσχεση για καλύτερες εμφανίσεις έδωσαν παίκτριες και διοίκηση της ομάδας, η οποία την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στην Αλεξάνδρεια όπου στις 4:00 θα γίνει ο πρώτος αγώνας της α' φάσης Πρωταθλήματος Γυναικείου Βόλεϊ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.