Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

"Σας ευχαριστούμε θερμά και στεκόμαστε δίπλα σας"

Υπογράφει η οικογένεια Δημήτρη Γιαννουλάκου
"Η Οικογένεια Δημητρίου Γιαννουλάκου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Κο Καρανικόλα Ανέστη, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας, καθώς επίσης και τους φυσιοθεραπευτές του τμήματος, διότι ύστερα από μια επιτυχημένη εγχείρηση αντικατάστασης της άρθρωσης λόγω ενός σοβαρού κατάγματος επέστρεψε και πάλι στο σπίτι μας, για τη συνέχεια της ανάρρωσης της, ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, η αγαπημένη μας 85χρονη γιαγιά.



Η εγχείρηση κρίθηκε δύσκολη λόγω των πολλών και χρόνιων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούνε. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της σαν συνοδοί ,διαπιστώσαμε τον επαγγελματισμό, το μεγάλο ενδιαφέρον και την ευγένεια που διακρίνει το προσωπικό στο σύνολο του σε όλους τους ασθενείς. 

Οι γιατροί και νοσηλευτές καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ελαττώσουν τον πόνο των ασθενών και να επιστρέψουν και πάλι ιγυείς στο σπίτι τους, παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε εδώ και πέντε χρόνια τώρα, με τις μεγάλες ελλείψεις σε υλικά μέσα και εγκαταστάσεις. 

Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να σταθούμε ο κάθε ένας από εμάς δίπλα τους. Η Πολιτεία επιβάλλεται να αναλάβει τις ευθύνες της και να είναι κοντά σε αυτούς που κοπιάζουν καθημερινά, να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας από όλα τα κλιμάκια διοίκησης. 

Ευχόμαστε από καρδιάς να σας δίνει ο θεός υγεία και δύναμη σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας, για να ανταπεξέλθετε στο τόσο δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελείτε. Τέλος θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε και την προσφορά των υπηρεσιών των εθελοντών στο νοσοκομείο που είναι τόσο σημαντική και τους αξίζουν συγχαρητήρια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.