Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ενημερώσεις Διδασκόντων στις Σχολικές Μονάδες για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2015 - 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων και του ΚΕ.ΣΥ.Π., μετά την αποστολή της εγκυκλίου και με βάση αυτή για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων, eTwinning και ERASMUS+) για το σχολικό έτος 2015 - 2016 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Αριθ. Πρωτ. 178852/ΓΔ4/06-11-2015/ ΥΠ.Π.Ε.Θ./Γενική Διεύθυνση Σπουδών):

· Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Λιναρδάκης Ιωάννης (για τα προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων, eTwinning και ERASMUS+),

· και οι Υπεύθυνες ΣΕΠ του ΚΕ.ΣΥ.Π., κ. κ. Κατσιούλα Παναγιώτα και Χατζηκαμάρη – Σιάνου Παναγιώτα (για τα προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας),

πρoτίθενται να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές συναντήσεις – συζητήσεις στις σχολικές μονάδες με τους Συλλόγους Διδασκόντων για τον σχεδιασμό – θεματολογία – υλοποίηση και αξιολόγηση των παραπάνω προγραμμάτων. Το χρονοδιάγραμμα (ακριβείς ημερομηνίες και ώρες) υλοποίησης των ενημερωτικών συναντήσεων – συζητήσεων στις σχολικές μονάδες θα καθοριστεί από κοινού με τους κ. κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.