Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η θεατρική παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση με τίτλο:
«Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ,
από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Δήμου Ωραιοκάστρου,
την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015
και ώρα 20:30,
στο Κινηματοθέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1).


Με την στήριξη των Διαμεσολαβητών της Θεσσαλονίκης για την συλλογή τροφίμων υπέρ της δημοτικής Τράπεζας Τροφίμων Δ.Ω. της «Αρωγής Θεσσαλονίκης»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής

Περίληψη του έργου:
Πρόκειται για μια ανατρεπτική κωμωδία, όπου ο συγγραφέας συνθέτει μ’ έναν έξυπνο και επιτήδειο τρόπο συζυγικές φάρσες, όπου το κωμικό είναι ανελέητο και σπαραξικάρδιο! Κάνοντας βαθιά σπουδή στους χαρακτήρες των ηρώων, καυτηριάζει τη μετριότητα της αστικής τάξης, μ’ έναν τρόπο έξυπνο, ευέλικτο και κωμικό! Η πλοκή του έργου διαδραματίζεται στο Παρίσι, στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, η υπόθεση του όμως είναι και σήμερα, απολύτως αναγνωρίσιμη!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – θεατρική Διδασκαλία: Νέλλυ Δελή

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αρβανιτίδης Νικόλαος: Υπηρέτης, Εμμανουηλίδης Γεώργιος: Υπηρέτης, Ηλιάδου Μαρία: κα Έγκρβιλ, Κομτζή Τζούλια: Σούζαν, Κουτσουμπάκη Δόμνα: κα Ντ’ Ερμπλαί, Λιάκος Μάριος: Μουλινώ, Μπελαντώνας Τάσος: Μπασινέ, Ναϊσίδης Μάκης: Ετιέν, Παυλίδου Άννα : Υβόν, Τσακίρη Ευγενία: Ρόζα, Χατζίδου Σοφία: Μπομπονέ, Χατζόπουλος Φώτης: Ομπέν

Χορεύουν με αλφαβητική σειρά: Πειστικός Δημήτρης Χατζίδου Σοφία

Φροντιστής: Τσορλίνης Ευάγγελος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.