Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Παιδόφιλος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο νοσηλευόταν, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων», προχθές τα ξημερώματα!  Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της 6χρονης στον ant1, στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν με την 6χρονη κόρη της σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Νίκαιας, απ' άλλη μητέρα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον θάλαμο, έγινε αντιληπτό ότι, άγνωστος άνδρας, ημίγυμνος από τη μέση και κάτω, είχε ανέβει πάνω στην 6χρονη, έχοντας αφαιρέσει κάποια από τα ρούχα της μικρής.
Η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας, ημίγυμνος όπως ήταν, να διαφύγει από το Νοσοκομείο τρέχοντας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κάποιον.

Η μητέρα καταγγέλλει πως, παρ' όλη την ενημέρωση ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και Διοίκησης του Νοσοκομείου, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά και ουσιαστικά για το περιστατικό, και πολύ περισσότερο, για το εάν αυτό έχει αφήσει, ενδεχομένως, σωματικές, αλλά και ψυχικές συνέπειες στην 6χρονη. Μόνο πήραν κάποια από τα ρούχα της μικρής, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα ύπαρξης γενετικού υλικού.

Στα αξιοσημείωτα ότι, η μητέρα δεν υπέβαλε μήνυση - όπως της ζητήθηκε όταν πήγε στο τοπικό Α.Τ. - λόγω του ότι, ούσα άνεργη - όπως και ο σύζυγός της - αδυνατούσε να καταβάλλει το αντίστοιχο παράβολο...

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κ. Πεταλάς, μιλώντας στον ant1, τόνισε πως, ήδη, από το πρωί του σοβαρού αυτού γεγονότος έχει διατάξει ΕΔΕ, επισημαίνοντας πως, την ημέρα εκείνη το Νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο έλεγχος της εισόδου και εξόδου απ' αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.