Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη Μεϊμαράκη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης και μέλη της Διοίκησης.

Ο κ.Τονικίδης ενημέρωσε διεξοδικά τον πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας για την οικονομική κατάσταση, τα προβλήματα και τις προοπτικές της επιχειρηματικότητας στο νομό.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στο ν. Κιλκίς έχουν πραγματοποιηθεί και δρομολογούνται κάποιες επενδύσεις.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τονικίδης ζήτησε τη συνδρομή του κ. Μεϊμαράκη, ώστε ο υπό ψήφιση Αναπτυξιακός Νόμος να έχει αναδρομικότητα από 1-1-2015,ώστε οι ευεργετικές του διατάξεις να συμπεριλάβουν και τις νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της Ν.Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον κ.Τονικίδη ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα υποστηρίξουν το αίτημα των Επιμελητηρίων όλης της χώρας. Τη διαβεβαίωση αυτή, ο κ.Μεϊμαράκης την επανέλαβε τόσο κατά την ομιλία του στην αίθουσα «Β.Σεργιαννίδης» όσο και σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι η ίδια διαδικασία ενημέρωσης για τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου, θα ακολουθηθεί και με τα άλλα κόμματα μέχρι την τελική ψήφιση του Αναπτυξιακού Νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.