Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη Μεϊμαράκη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης και μέλη της Διοίκησης.

Ο κ.Τονικίδης ενημέρωσε διεξοδικά τον πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας για την οικονομική κατάσταση, τα προβλήματα και τις προοπτικές της επιχειρηματικότητας στο νομό.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στο ν. Κιλκίς έχουν πραγματοποιηθεί και δρομολογούνται κάποιες επενδύσεις.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τονικίδης ζήτησε τη συνδρομή του κ. Μεϊμαράκη, ώστε ο υπό ψήφιση Αναπτυξιακός Νόμος να έχει αναδρομικότητα από 1-1-2015,ώστε οι ευεργετικές του διατάξεις να συμπεριλάβουν και τις νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της Ν.Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον κ.Τονικίδη ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα υποστηρίξουν το αίτημα των Επιμελητηρίων όλης της χώρας. Τη διαβεβαίωση αυτή, ο κ.Μεϊμαράκης την επανέλαβε τόσο κατά την ομιλία του στην αίθουσα «Β.Σεργιαννίδης» όσο και σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι η ίδια διαδικασία ενημέρωσης για τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου, θα ακολουθηθεί και με τα άλλα κόμματα μέχρι την τελική ψήφιση του Αναπτυξιακού Νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου