Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

"Παρέλαση" Εθνικού Νέου Αγιονερίου, με άνετη νίκη 3-0 επί του Κιλκισιακού

Πανηγυρική πρόκριση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το Πάϊκο Γουμένισσας στο κύπελλο (ΕΠΣ Κιλκίς) καθώς χθες ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής επετείου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς "φιλοδώρησε" με τρία γκολ στον δεύτερο ημιτελικό τον Κιλκισιακό.
Οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση από τα ... αποδυτήρια κιόλας μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν πράξη αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε δοθεί στην ομάδα του δηλαδή τον χαρακτηρισμό ως αδιαφιλονίκητου φαβορί στο "ζευγάρι" αυτό των ημιτελικών.


Με μπροστάρη και "οδηγό" του το μεγάλο ατού της ομάδας εκπροσώπου του Νομού Κιλκίς στις ποδοσφαιρικές επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας Εθνικού τον Νέστορα Στεφανίδη τα πάντα ήταν εύκολα καθώς μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης φάνηκε ποιος θα είναι το "αφεντικό" το μεσημέρι της Τετάρτης στον β΄ ημιτελικό για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Μετά από το ξεδίπλωμα ιδανικής επίθεσης των παικτών του Εθνικού και με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Κιλκισιακού ο Δρόσος ανοίγει το σκορ (0 – 1) και φέρνει από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα του.

Ακολουθεί ένα πρώτο ημίχρονο με πλήρη πρωτοβουλία από πλευράς των "φιλοξενουμένων" βάσει της κλήρωσης και με τον τερματοφύλακα Γουναρίδη να είναι ο καλύτερος ... θεατής του αγώνα. Σκορ πρώτου σαρανταπενταλέπτου 0 – 1.

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη καθώς μετά την ανάπαυλα οι παίκτες του μπήκαν πιο αποφασισμένοι να ... τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς.

Με επιθετική τριπλέτα φωτιά (Ν. Στεφανίδης, Δ. Υψηλός, Δ. Δρόσος) και άξιους συμπαραστάτες όλους τους παίκτες που αγωνίσθηκαν τα πάντα ήταν εύκολα.

Με έξοχο συνδυασμό που ξεκίνησε λίγα μέτρα πιο κάτω από τη γραμμή του κέντρου ο Δ.Υψηλός βρέθηκε σε θέση βολής και με ιδανικό τελείωμα – πλασέ στο 5ο λεπτό της επανάληψης κάνει το 0 – 2.

Και πριν ακόμη προλάβουν οι πολλοί ευτυχώς φίλαθλοι που χθες βρέθηκαν στο γήπεδο (ελέω της ημέρας -αργίας και του καλού καιρού) ο Ν.Στεφανίδης καραδοκεί στη μεγάλη περιοχή και στο 55΄ διαμορφώνει το σκορ στο 0 – 3.

Κάπου εκεί και με το δείκτη του σκορ να αποδεικνύει "ποιος" με τη συμπλήρωση μιας ώρας μόνο ποδοσφαιρικού αγώνα έχει ... "περάσει" στον τελικό οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού σκεπτόμενοι ότι ακολουθεί για την ομάδα τους μια εβδομάδα με δύο αγώνες πρωταθλήματος (Κυριακή 1 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με αντιπάλους τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης αντιστοίχως) ρίχνουν το ρυθμό και κάνοντας "συντήρηση" δυνάμεων παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό. Τελικό σκορ 0 – 3.

Το ραντεβού για το θεσμό του κυπέλλου πλέον έχει δοθεί για το μήνα Μάρτιο για τη διεξαγωγή του τελικού αλλά σε ημερομηνία που θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΣ Κιλκίς με αντιμέτωπους τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και το Πάϊκο Γουμένισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.