Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Εορτασμός της Εθνικής 75ης Επετείου του ΟΧΙ στο Κιλκίς - Φωτογραφίες

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε και τιμήθηκε η Εθνική επέτειος της 28 Οκτωβρίου στο Κιλκίς, με επίκεντρο των λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.


Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή ιερέων της πόλεως, παρουσία του εκπροσώπου της κυβερνήσεως κ. Ιωάννη Αμανατίδη, Υφυπουργού Εξωτερικών, εκπροσώπων των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών καθώς και πλήθους κόσμου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε ο σεπτός Ποιμενάρχης του Κιλκίς για τη θυσία των Ελλήνων ιερέων, για την πίστη, τα ιδανικά και την ελευθερία του γένους μας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο στο κεντρικό νέο πάρκο της πόλεως, κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και ο εορτασμός της επετείου ολοκληρώθηκε με μεγάλη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, των Συλλόγων και του Στρατού στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου