Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τι λέει ο Π. Ψωμιάδης για τις εκλογές προεδρίας στη Νέα Δημοκρατία

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Ελπίζω η προεκλογική περίοδος να κυλήσει μέσα σε ένα πολιτισμένο και αξιοπρεπές πλαίσιο, ανάλογο της ιστορίας, των αρχών, των αξιών και της δυναμικής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν οι διχαστικές κορώνες. Και καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό θα πρέπει να παίξει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο σκοπός είναι κοινός: η ενότητα, η επανεκκίνηση, και όχι η περαιτέρω συρρίκνωση της ΝΔ. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι υποψήφιοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως λειτουργήσαμε το 2009 όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, υπό την καθοδήγηση του τότε Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα.

Απαιτείται αυξημένη προσοχή και ψυχραιμία απ’ όλες τις πλευρές ώστε να αποφύγουμε το διχασμό, τα εκφυλιστικά φαινόμενα και να βάλουμε τέλος στην εσωστρέφεια.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής, η επόμενη ημέρα πρέπει να συσπειρώσει το χώρο της Κεντροδεξιάς, να επιστρέψουμε στην κοινωνία και να μιλήσουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια μαζί της.

Γιατί αυτή τη στιγμή, όσο κι αν μας ενοχλεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, παίζει μόνος του σε άδειο γήπεδο.

Ο λαός ανησυχεί. Ο λαός θλίβεται.

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Η χώρα χρειάζεται μια υγιή Νέα Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.